miercuri, 16 decembrie 2009

My brain is perfectly normal!

Isi face aparitia brusc. Printr-un hohot brutal de ras, ce sparge linistea din camera si intrerupe somnul colegei. O privire in gol si un zambet. Mov.. e mov inchis..ce inseamna mov?
Inca ninge afara. Azi, lumea mea e alba. Si ciocolata cu cele 4 pliculete de zahar in plus e tot alba.

Hai sa ne plimbam iar pe liniile de tramvai, printre masini. Sa ne dorim ceva si sa radem. Sa fie trist si sa radem in hohote. Sa ajungem la un extaz temporar, vecin unei nebunii paroxiste.
Si o sa se crape masca de sticla, si o sa fie brazdata de santuri opace. Si o sa incerci atunci o alta privire, dar strangerea materialului dur si ciobit o sa te infioare si o sa te doara.

Si din spatele hohotului, zbiara, urla, taraste-te si lasa-te taiat de fiecare ciob. Lasa fiecare gravura pe pielea ta sa se cicatrizeze incet. Apoi ia stiletul si deschide-o pe fiecare din ele, incet, savurand caldura fiecarui strop de rubin ce curge.
Lasa-te in zapada si mira-te de ce nu ingheti si de ce iti place. Si intreaba-te de ce inca joci teatru zi de zi.

Pentru ca schizofrenia e o stare normala, paranoia doar un sentiment, frica, un mod de viata, si multiplele personalitati, o stare de bine.

"If you want to be a good lier, then start with lying yourself.."

4 comentarii:

  1. Mno... Din punct de vedere al scrierii, interesant, captivant si expresiv... Da' mesaju' nu prea cred ca l-am inteles, pentru ca am ramas cu o oarecare aroma emo intre masele... Please tell me I'm wrong :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt.. momente si momente.. sunt acele memente cand vrei sa cazi, si cazand, sa razi. sa traiesti o mica drama mentala din cauza unui snobism intelectual dus la extrem si unui existentialism stupid.
    dar, din pacate, da, cred ca e un text emo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand mintea ti-e in cioburi fiecare iti reflecta alta personalitate. Si da probabil una sangereaza iar alta se cicatrizeaza, una sta si-ngheata iar alta se topeste de placere si toate par actori in scena pentru ca fiecare mimeaza.

    Totul e mov cand doare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Richie. Frumos si adevarat spus.. :)

    RăspundețiȘtergere